Skip

LEVERING


1. Leveringstid og forsendelseomkostninger:

1.1 Levering af varer generelt.

Er køber forbruger, er levering sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. I andre tilfælde er levering sket ved overgivelse af varen til selvstændig fragtfører eller lignende. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, fragtmand eller kurer.

 

1.2 Leveringstid

Leveringstiden er ca. 4-6 uger for møbler og varer, der ikke er på lager hos Gitz Design Aps eller hos producenten. Normalt bliver alle produkter produceret til den specifikke ordre.

 

1.3 Forsendelseomkostninger

Gitz Design Aps har leveringsomkostninger, der er afhængig af bestillingens størrelse og oplyses ved endelig bestilling.

 

2. Ændringer af ordre og bestilling:

2.1 Generelle betingelser for køb af møbler.

Så snart Gitz Design Aps modtager en ordre, fremsendes en ordrebekræftelse og faktura på det aftalte. Ordrebekræftelsen og fakturaen fremsendes elektronisk til den af kunden opgivne mailadresse. Ordrebekræftelsen og fakturaen skal gennemgås, og accept af ordrebekræftelsen skal foretages inden 48 timer. Manglende tilbagemelding indenfor 48 timer betragtes som en accept af ordren, og ordren bliver igangsat.

 

2.2 Kundens ændring af bestillingen af møbler.

Ændring af bestilte møbler kan foretages frit indtil 48 timer efter modtagelse af ordrebekræftelse og faktura. Ændres bestillingen senere end 48 timer efter modtagelse af ordrebekræftelse og faktura, betragtes ændringen som en afbestilling i henhold til pkt. 4.3.

 

2.3 Kundens afbestilling af møbler.

Da produkterne bliver produceret til den specifikke ordre, er afbestilling senere end 72 timer efter modtagelse af ordrebekræftelse/faktura ikke mulig, og fakturaen forfalder til fuld betaling.

 

2.4 Gitz Design Aps ændring af bestillingen af møbler.

Gitz Design Aps søger at gennemføre ordren og leverer til aftalt tid. Såfremt Gitz Design Aps vurderer, at gennemførsel af ordren eller leveringen på det aftalte tidspunkt ikke vil kunne lade sig gøre, forbeholder Gitz Design Aps sig ret til at gennemføre ordren og levere, så hurtigt som muligt derefter. I tilfælde af sådanne ændringer underretter Gitz Design Aps hurtigst muligt kunden herom.

 

2.5 Gitz Design Aps aflysning af bestillingen af møbler.

Såfremt Gitz Design Aps bliver nødt til at annullere en ordre, tilbydes kunden alternative produkter til levering. Er det umuligt at opnå enighed om alternative produkter til levering, gives pengene retur.